Bidragsansökan motorsport


Är er motorsportförening redo för en uppgradering? Med stöd från Svensk Föreningsfinansiering får ni möjligheten att ansöka om lokalstöd, projektstöd och anläggningsstöd för att ta er motorsportverksamhet till nya höjder!

lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till motorsportföreningar
lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till motorsportföreningar

Anläggningsstöd: Drömmer ni om att förbättra er racingbana eller depåområde? Vi assisterar er i ansökan om anläggningsstöd för att skapa en toppmodern och säker miljö för er motorsportanläggning. 

Projektstöd: Har er klubb visionära projektidéer för att stärka ert racinggemenskap och höja nivån på era tävlingar? Vi hjälper er att söka medel för evenemang, tävlingar och projekt som kommer att ge er motorsportklubb extra skjuts.

Lokalstöd: För att skapa en trivsam och funktionell bas för ert motorsportteam, stöttar vi er i ansökan om lokalstöd för att uppgradera klubbhus och verkstad. 

Svensk Föreningsfinansiering tror på er passion för motorsport. Låt oss vara er partner på vägen mot framgång och hjälpa er att säkra de bidrag och stöd som krävs för att göra era motorsportprojekt till verklighet! 

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom 1-3 dagar