Bidragsansökan skidskytte


Svensk Föreningsfinansiering AB hjälper skidskytteföreningar att säkra finansiering till ert projekt. Vi är specialister på lokalstöd, projektstöd och anläggningsstöd. Genom att skräddarsy bidragsansökningar efter era specifika behov ökar era chanser till framgång. 

Kontakta oss idag för att säkra den finansiering som är nödvändig för att stärka er skidskytteförening och möjliggöra för er förening att fortsätta växa och utvecklas.

Vi hjälper skidskytteföreningar att säkra finansiering till ert projekt.
Vi hjälper skidskytteföreningar att säkra finansiering till ert projekt.

Lokalstöd: Drömmer ni om att förbättra er skidskytteanläggning eller klubbutrymmen? Vi stöttar er i ansökan om lokalstöd för att skapa en optimal miljö för skidskytteutveckling. 

Projektstöd: Har ni spännande projektidéer som kan göra er förening ännu mer framstående? Vi stödjer er ansökan om medel för evenemang, tävlingar och samhällsprojekt som kommer att sätta er skidskytteförening på kartan.

Anläggningsstöd: För att ge era medlemmar den bästa möjliga skidskytteupplevelsen behöver ni moderna och säkra anläggningar. Vi hjälper er att söka stöd för att bygga eller uppgradera skidskytteanläggningar.

Låt oss vara er partner på vägen mot framgång och hjälpa er att säkra de resurser som krävs för att era skidskytteprojekt ska bli verklighet! 

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom 1-3 dagar