Bidragsansökan skyttesport


Siktet inställt på framgång med Svensk Föreningsfinansiering för er skytteförening!

lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till skytteföreningar
lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till skytteföreningar

Är er skyttesportförening redo att höja siktet? Med stöd från Svensk Föreningsfinansiering öppnar vi dörrar för möjligheter inom lokalstöd, projektstöd och anläggningsstöd, för att ta er skytteverksamhet till nya möjligheter. 

Lokalstöd: Vill ni förbättra er skytteanläggning eller klubblokal? Vi stöttar er i ansökan om lokalstöd för att skapa en modern och funktionell miljö för sportskytte. 

Projektstöd: Har er förening visionära projektidéer för att stärka ert samhällsengagemang och tävlingsverksamhet? Vi hjälper er att söka medel för evenemang, tävlingar och projekt som kommer att ge er skyttesportförening en tydligare plats i skyttevärlden.

 Anläggningsstöd: För att erbjuda era medlemmar den bästa möjliga skytteupplevelsen behöver ni moderna och säkra anläggningar. Vi hjälper er med ansökan om stöd för att bygga eller uppgradera skytteanläggningen. 

Svensk Föreningsfinansiering brinner för sportskytte. Låt oss hjälpa er på vägen mot framgång och säkra de resurser som krävs för att ert skytteprojekt ska bli verklighet! 

Varför välja Svensk Föreningsfinansiering AB?

✅ Oberoende och specialiserade bidragskonsulter

✅ Individuella finansieringslösningar för varje förening och projekt

✅ Erfarenhet och kunskap inom idrottssektorn

✅ Hjälp med att ansöka om lokalstöd, projektstöd, anläggningsstöd med mera

✅ Provisionsbaserad ersättningsmodell - vi får bara ersättning om ni får finansiering.

✅ Inga dolda avgifter eller startkostnader.

Låt oss tillsammans skapa en starkare framtid för din idrottsförening! Kontakta Svensk Föreningsfinansiering AB idag och låt oss ta hand om era bidragsansökningar, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att utveckla svensk idrott!

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom 1-3 dagar