Bidragsansökan fotboll - lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd


Svensk Föreningsfinansiering AB hjälper fotbollsföreningar att säkra finansiering till nya lokaler, omklädningsrum, konstgräsplan eller föreningens unika behov.

Vi sköter hela ansökningsprocessen för lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till fotbollsföreningar. Vi skräddarsyr ansökningshandlingar för de bidrag er förening behöver till projektet. Kontakta oss redan idag för att säkra den finansiering som behövs till ert projekt.

lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till fotbollsföreningar
lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd till fotbollsföreningar

Att söka bidrag för svensk fotboll är en viktig process för att stödja och främja utvecklingen av fotboll på alla nivåer. För att säkerställa ett hållbart och blomstrande fotbollssamhälle i Sverige finns det olika möjligheter för fotbollsföreningar, klubbar och projekt att ansöka om ekonomiskt stöd från många olika finansiärer. 

Lokala idrottsföreningar kan dra nytta av bidrag för att förbättra sina träningsanläggningar, främja ungdomsverksamhet eller implementera sociala initiativ inom gemenskapen. Projekt som syftar till jämställdhet, integration eller inkludering kan också vara berättigade till särskilda bidrag.

På nationell nivå finns det olika organisationer och myndigheter som tillhandahåller stöd för att främja svensk fotboll. Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Riksidrottsförbundet (RF) är centrala aktörer som erbjuder olika former av ekonomiskt stöd och bidrag för att stärka fotbollssamhället.

För att lyckas med en bidragsansökan är det viktigt att tydligt definiera projektets mål och syfte, samt att visa hur det kommer att gynna både föreningen och samhället. En noggrant utformad ansökan, med fokus på transparens och hållbarhet, ökar chanserna att erhålla det ekonomiska stöd som behövs för att driva ett projekt framåt och förbättra svenskfotboll. 

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom 1-3 dagar