Sök lokalstöd, projektstöd eller anläggningsstöd tillsammans med Svensk Föreningsfinansiering AB – Från projektidé till slutrapport

Behöver er idrottsförening, ideella förening eller organisation ekonomiskt stöd för att förverkliga visioner och drömmar? Vill ni investera i lokaler, anläggningen eller genomföra andra spännande projekt?

Vi på Svensk Föreningsfinansiering AB är erfarna bidragskonsulter som brinner för föreningslivet. Med vår erfarenhet inom bidragsområdet hjälper vi er förening genom hela bidragsprocessen för att maximera era chanser till beviljade stöd och bidragsansökningar. 

Varför välja Svensk Föreningsfinansiering AB

✅ Specialiserade: Vi har omfattande kunskap om olika bidrag, stödprogram och bidragsgivare. Vi vet vilka krav och riktlinjer som gäller för varje ansökan och kan anpassa er ansökan efter de specifika behoven.

✅ Skräddarsydda bidragsansökningar: Vi förstår att varje förening är unik och har sina egna mål. Därför erbjuder vi skräddarsydda bidragsansökningar som passar just er förening och verksamhet. Oavsett om ni behöver stöd för att renovera lokaler, bygga nytt, starta ny verksamhet eller genomföra andra spännande projekt. Vi hjälper er att utforma en bidragsansökan som sticker ut.

✅ Effektiv och tidsbesparande process: Att söka bidrag och stöd kan vara en tidskrävande process som kräver noggrannhet och engagemang. Genom att anlita Svensk Föreningsfinansiering AB får ni en smidig och effektiv ansökningsprocess. Vi tar hand om allt det administrativa arbetet vilket ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten.

✅ Resultatinriktat arbetssätt: Vår främsta målsättning är att hjälpa er att få beviljade stödansökningar. Vi strävar efter att optimera era chanser till framgång genom att presentera er förening på bästa sätt och tydligt visa på de positiva effekterna som ert projekt eller verksamhet kan ha för samhället.

✅ Långsiktiga partnerskap: När ni väljer Svensk Föreningsfinansiering AB blir ni en del av vårt nätverk och våra långsiktiga partnerskap. Vi bistår även med hjälp under slutredovisningen till stödgivaren. Vissa stödgivare har som krav att auktoriserad revisor går igenom projektet och skriver under slutrapporten. 

✅ Ekonomiskt hållbart: Vi arbetar utefter en unik provisionsbaserad ersättning när det gäller bidragsansökningar. Vi får betalt när ni får bifall på bidragsansökan.

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom kort