Svensk Föreningsfinansiering AB – Din nyckel till framgångsrik bidragsansökan!

Behöver eran förening ekonomiskt stöd för att förverkliga visioner och drömmar? Vill ni ta föreningen till nya höjder genom att investera i lokaler, anläggningar eller andra spännande projekt. 

Vi på Svensk Föreningsfinansiering AB är erfarna bidragskonsulter. Med vår omfattande erfarenhet inom bidragsområdet tar vi eran förening genom hela bidragsprocessen för att maximera era chanser till beviljade ansökningar. 

Varför välja Svensk Föreningsfinansiering AB

Specialiserade: Vi har omfattande kunskap om olika stödprogram och bidragsgivare. Vi vet vilka krav och riktlinjer som gäller för varje ansökan och kan anpassa er ansökan efter de specifika behoven för eran förening.

Skräddarsydda bidragsansökningar: Vi förstår att varje förening är unik och har sina egna mål. Därför erbjuder vi skräddarsydda bidragsansökningar som passar just er förening. Oavsett om ni behöver stöd för att renovera era lokaler, bygga nya anläggningar eller genomföra spännande projekt, så hjälper vi er att utforma en bidragsansökan som sticker ut.

Effektiv och tidsbesparande process: Att söka stöd kan vara en tidskrävande process som kräver noggrannhet och engagemang. Genom att anlita Svensk Föreningsfinansiering AB får ni en smidig och effektiv ansökningsprocess. Vi tar hand om allt det administrativa arbetet vilket ger er mer tid att fokusera på er föreningsverksamhet.

Resultatinriktat arbetssätt: Vår främsta målsättning är att hjälpa er att få beviljade stödansökningar. Vi strävar efter att optimera era chanser till framgång genom att presentera er förening på bästa sätt och tydligt visa på de positiva effekterna som ert projekt eller er verksamhet kan ha för samhället.

Långsiktiga partnerskap: När ni väljer Svensk Föreningsfinansiering AB blir ni en del av vårt nätverk och våra långsiktiga partnerskap. Vi bistår även med hjälp under slutredovisningen till stödgivaren. Vissa stödgivare har som krav att auktoriserad revisor går igenom projektet och skriver under slutrapporten. 

Ekonomiskt hållbart: Vi arbetar utefter en unik provisionsbaserad ersättning när det gäller bidragsansökningar. Vi får betalt när ni får bifall på bidragsansökan.

Låt oss tillsammans skapa tillväxt och utveckling  för eran organisation genom att säkra det finansiella stöd ni behöver för ert projekt. Kontakta oss redan i dag för en förutsättningslös diskussion om hur Svensk Föreningsfinansiering och Tillväxt kan hjälpa er att förverkliga era mål och drömmar! Tillsammans skapar vi framgångsrika projekt och en blomstrande föreningsverksamhet.                                                             

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er inom 1-3 dagar